Profi tetőfelújítás, tetőjavítás garanciával

Régi tetők felújítása, szerelése, javítása. Vállaljuk házának tetőjavítását, teljes tetőfelújítását garanciálisan. Rövid határidővel, kedvezményes áron! Ingyenes kiszállás és felmérés. Kérje árajánlatunkat!

INGYENES ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

  ROBEN TETŐFEDÉS

  Tetőfelújítás profiktól
  megfizethető áron

  Tetőjavítás, tetőfelújítás országszerte garanciálisan. Korrekt áron. Rövid határidővel!

  A tető házunk egyik, ha nem a legfontosabb eleme. A régi házak felújítása egyre nagyobb népszerűségnek örvend, sokan választják a használt ingatlan vásárlást építkezést helyett.

  Ilyenkor fontos, hogy alaposan megvizsgáljuk a tetőszerkezet állapotát, hiszen az elhasználódott tetők sok gondot okozhatnak.

  Egyrészt a a tetőfedő anyagok is elöregszenek egy idő után, ilyenkor pedig a repedéseken könnyen befolyik a víz. Ugyanez igaz a nem megfelelő, vagy az évek során megváltozott illesztésekre is.

  A régi típusú ingatlanoknál még nem volt jellemző a tető szigetelés, és a különféle fóliák alkalmazása, ezért az esetleges beázások rongálják a padlásteret, de a lakótérbe is könnyebben bejuthatnak. Persze az is gyakran előfordul, hogy a meglévő tető még bőven kibír pár évet, ha mégis megérett a cserére, akkor érdemes átgondolni, hogy milyen tetőfedő anyagot válasszunk.

  Kérjen árajánlatot egyszerűen!
  Ingyenes ajánlatkérés és felmérés.
  TELEFON:

  +36 20 287 6595

  20 év tapasztalat

  Mire figyeljünk a tetőfelújításnál?

  A legfontosabb, hogy a tető megfelelően vízzáró legyen. Legalább ilyen fontos a tartósság is, aminek egyik fő feltétele a faszerkezet állapota, és a megfelelően megválasztott tetőfedő anyag is. Ahhoz hogy a szerkezetnek megfelelő élettartamot biztosítsunk, gondoskodni kell a gombásodás és korhadással szembeni védelemről. Ezt megtehetjük, különböző fa kezelő szerekkel, valamint a megfelelő átszellőztetéssel is. A szellőztetéssel a pára távozását segítjük elő, de fontos a megfelelő vízzáró és páraáteresztő fólia használata is.

  Az, hogy milyen mértékben kell felújítani egy régi tetőt sok mindentől függ. A legolcsóbban akkor fogunk kijönni, ha mint azt már említettük, a szaruzat sértetlen és jó állapotban van. Rosszabb helyzetben vagyunk, ha a fa szerkezet korhadt, ilyenkor ugyanis a komplett tetőt cserélni kell, ami több millió forintos kiadást jelent.

  Profi, tetőfedő és bádogos munkák. Szakszerű kivitelezés. Ingyenes kiszállás és felmérés.

  ROBEN TETŐFEDÉS

  Nyerjen betekintést
  korábbi munkáinkba:

  Elkötelezett hívei vagyunk a minőségi tetőfedésnek, tetőjavításnak, mint azt a referencia fotókon látható átadott munkáink is bizonyítják.

  Miért minket válasszon?

  Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk. Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.

  Ingyenes árajánlat

  Helyszíni felmérésünket követően ingyenes árajánlatot biztosítunk.

  Teljes anyagbeszerzés

  Teljes anyagbeszerzés intézését, szállítását vállaljuk.

  Minőségi kivitelezés

  Ács, bádogos, tetőfedő munkák a gyártók ajánlásaival.

  Határidők betartása

  Munkáinkat az előre megbeszélt határidőre, garanciálisan elvégezzük.

  Gyors kárelhárítás

  Viharkárok és egyéb károk javítása gyorsan, a legrövidebb időn belül.

  Garanciavállalás

  Akár 15 év garancia tetőfedéseinkre.

  ROBEN TETŐFEDÉS

  Ügyfél vélemények

  Nemes Sándor

  Kiváló szakemberek, normális áron. Köszönöm a munkájukat! Lelkiismeretesen dolgoznak, tényleg profi szakemberek.

  Papp Bálint

  Igazi megbizható precíz szakemberek. Időre jöttek, ahogy megígérte. Precízen megcsinált mindent es korrekt áron dolgozott még úgy is, hogy a munkaideje rég lejart. Csak ajánlani tudom!

  Jurisits Enikő

  Szakmailag profik, udvariasak és gyorsan kiértek! Szívesen ajánlanám a szolgáltatást másoknak is.

  Baranyi Olivér

  Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással, telefonon mindent részletesen megbeszéltünk, az árakat is pontosan elmagyarázta, segített, milyen ereszcsatorna rendszert válasszak.